AUDAC PMQ480 4x480W/4 ohm 100V Digital DSP Power Amfi

Adet

Audac PMQ serisi, genel seslendirme uygulamalarında birinci sınıf ses 100V amplifikasyonu için yeni bir standart sağlayan profesyonel 100V dört kanallı güç amplifikatörleridir. Gelişmiş özellikleri ve farklı çıkış güçlerindeki kullanılabilirliği, çok sayıda uygulama için muazzam bir esneklik sağlar.

Audac PMQ480, her kanal için 480 Watt çıkış gücüne sahip dört kanallı Sınıf D 100V güç amplifikatörüdür. 2,5 inç LCD ekran ile WaveDynamics ™ DSP işlemci kombinasyonu, kolay yapılandırma için sezgisel işlevlere genel bakış ile eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunar.

Akustik, Düşük / Yüksek ve Bant Geçişi ile hem ayarlanabilir frekanslara hem de Q faktörüne sahip 7 Bant ekolayzır arasında seçilebilen filtreler kullanılarak optimize edilebilir. Sağlanan diğer işlevler gecikme ve dinamik bas kuvvetlendirmedir. Bu ayarlar amplifikatörün ön paneli kullanılarak özel olarak yapılandırılabilir, bu sayede şifre veya USB anahtar koruması kullanılarak erişim iki farklı seviyede (Kullanıcı ve Yönetici) verilebilir.

Yapılandırma, bir kitaplıktan seçilebilen ve bir USB flash sürücü ile yüklenebilen hoparlör ön ayarları ve tam sistem yapılandırmaları ile kolaylaştırılmıştır. Bu, “kurşun geçirmez” hoparlör korumasıyla en iyi akustik performansı sağlar.

Empedans4 Ohm
Kanal Sayısı4 Kanal
Benzer Ürünler
Yükleniyor...