AUDAC TMP40 Fm Radyo Modülü, Xmp44 İle Kullanılır

Adet

AUDAC TMP40 Fm Radyo Modül

 

  • Herhangi bir SourceCon ™ özellikli cihazla çalışır
  • Dünya çapında FM bant desteği
  • RDS istasyon bilgisi
  • Manuel ve otomatik ayarlama
  • F tipi anten bağlantısı
  • Tercihli istasyon depolama (10 kayıt)
  • Sinyal gücü göstergesi
  • Dengeli stereo ses çıkışı

 

TMP40 modüler  ™ SourceCon teknolojiye sahip dünya radyolarını FM bandı desteği ile sunar. Bu eşsiz teknoloji ile herhangi bir uyumlu cihazda gerçek plug & play uygulamasını kullanabilirsiniz. Destekleyici bir yuvaya takıldığında, modül anında herhangi bir ek dahili kablo ya da karmaşık bir yapılandırma gerektirmeden çalışmaya hazır halde monte edilebilir.
TMP40 yüksek kaliteli ses üretimi garanti ederken radyo istasyonları geniş bir varyasyon erişim sağlar. 10 adete kadar tercih edilen kanallar kayıt altına alınır ve geri çağrılabilir istasyon seçimi ise, manuel veya otomatik olarak yapılabilir. Böylece  mono / stereo anahtarlama (FM) gibi diğer işlevleri, her zaman mümkün olan en iyi ses netliği garanti ederken RDS tarafından taşınan radyo istasyonu bilgileri, alınabilir.
Yapılandırılabilir sinyal çıkış seviyesinin yanı sıra, trafik anonsu hacmi ayrı ayrı özel uygulamalarda en iyi anlaşılabilirliğini garanti ederek ayarlanabilir. Sinyal alım gücü modülünden alınan ve kontrol cihazının grafiksel arabirimde gösterilebilir.
Anten girişi dahil anten kablosu bağlantısı veya 75 Ey koaksiyel kablo kullanarak herhangi bir başka harici anten panelde bir F-tipi konnektör tarafından desteklenmektedir. Dengeli stereo hat çıkışı iki adet 3-pin terminal blok bağlantıları ile sağlanır.

 


Cihaz Mp3,cd çalarlı ve radyo tuner özellikli olacaktır.Cihaz üzerinde dahili usb bağlantı girişi ve hafıza kartı girişi "sd/mmc kart uyumlu" bulunmalıdır.Cihaz ön yüzeyinde ID3 ve RDS bilgilerini gösterecek ekran bulunacaktır.Cihazda iki eşit ses çıkışı bulunmalıdır.Cihaz AM/FM radyo tuner lı olacaktır.Cihaz boyutları 482x44x330 mm ve 3.82kg ağırlıkta olacaktır.1 u rack case boyutlarına uyumlu olmalıdır.

Yükleniyor...