Neumann KM 183 A nx Miniature Mikrofon-System

Stokta yok veya sipariş üzerine tedarik edilir. Lütfen iletişime geçiniz: 0 (533) 592 49 10

Neumann KK 183 nx + KM A nx Miniature Microphone

 

Neumann Series 180, farklı toplama modellerine sahip üç üyeden oluşur: KM 183 (omni), KM 184 (kardioid) ve KM 185 (hiperkardioid), böylece sahne ve stüdyo uygulamalarının çoğunu kapsar. 180 Serisi mikrofonlar modüler olmadığından, modüler KM A ve KM D Serisi'nden (analog ve dijital çıkış aşamaları için çok çeşitli değiştirilebilir kapsül kafaları sunan) daha uygun maliyetlidir. 

 

ÇOK YÖNLÜ
Cazip fiyatlandırmasına rağmen, KM 183 son teknoloji ürünü Neumann mühendisliği sunmaktadır. Çok yönlü örüntüsü tek tiptir ve büyük ölçüde frekanstan bağımsızdır. Pratik kullanımda, çoklu mikrofon kurulumlarında ve hassas stereo / surround görüntüleme için çok önemli olan geniş bir toplama açısı üzerinde ses renklendirmesi yoktur. KM 183'ün basınç dönüştürücü kapsülü, dağınık alanda düz bir frekans tepkisi için dengelenmiştir. Serbest alanda (yani ses kaynağına yakın), 10 kHz'de yaklaşık 7 dB'lik bir tiz artışına sahiptir. Yenilikçi transformatörsüz kafa amplifikatörü, 127 dB'lik geniş bir dinamik aralık sunar ve kapsülün sonik bütünlüğünü korumak için dikkatle tasarlanmıştır. KM 183'ün sadece 13 dB-A'lık çok düşük öz gürültüsü vardır ve Düşük empedanslı çıkış kademesi sayesinde, bozulmadan 140 dB'ye kadar yüksek ses basıncı seviyelerini işleyebilir.

 

UYGULAMALAR
KM 183 stüdyo uygulamaları için evrensel bir mikrofon. Şeffaf sesi KM 183'ü piyano, perküsyon, davullar, akustik gitar, teller, tahta rüzgarları, pirinç, koro ve sonik özgünlüğün en önemli olduğu akustik enstrümanlar için mükemmel bir mikrofon yapar. Bir basınç dönüştürücü olarak, KM 183'ün düşük frekans tepkisi sınırsızdır, bu da orkestra ve kilise organ kayıtları için mükemmel bir seçimdir. Eksen dışı üstün davranışı sayesinde KM 183, stereo ve surround kurulumlarında son derece iyi çalışır. Küçük boyutu nedeniyle KM 183 görsel olarak göze batmaz ve TV ve radyo uygulamaları için çok uygundur.

 

  • Mükemmel eksen dışı davranışa sahip çok yönlü kutup deseni
  • Dağınık alan eşitlenmiş
  • Sınırsız bas tepkili basınç dönüştürücü
  • Çok düşük kendi kendine gürültü (13 dB-A)
  • Transformatörsüz devre
  • Kompakt boyut, görsel olarak göze batmayan

 

Benzer Ürünler
Yükleniyor...